وردپرس ماشین، ارائه دهنده تخصصی هاست وردپرس کسب و کار

وردپرس ماشین، ارائه دهنده تخصصی

وردپرس ماشین، سرویس هاستینگی است که به صورت تخصصی به ارائه سرویس هاست وردپرس می‌پردازد. این مسئله باعث شده کیفیت خدمات ارائه شده به مشتریان بالاتر رود. در ادامه با این شرکت بیشتر آشنا خواهیم شد.

وردپرس ماشین یک استارتاپ میزبانی وب با تمرکز بر خدمات و میزبانی تخصصی وردپرس است که به پشتوانه فنی و سرمایه‌گذاری گروه فناوری و تجارت سیکا و همکاران بین المللی فعالیت خود را شروع کرده است.
آقای مهندس محمد ایمان افراش و آقای نوید افراز هم بنیان گذاران وردپرس ماشین هستند و با تیمی پویا و جوان در راه توسعه آن هستند.
گروه فناوری و تجارت سیکا فعالیت حرفه‌ای خود را از سال ۱۳۸۴ با مدیریت آقای مهندس محمد ایمان افراش آغاز کرده است و در طول این سال‌ها افتخارات و تجربه‌های موفق بسیاری داشته است از جمله واحد فناور موفق مرکز بین المللی علوم، عضو و واحد برگزیده پارک علم و فناوری استان کرمان، برگزیده فن بازار وزارت علوم، کارآفرین برگزیده استان کرمان و پروژه‌های موفق و فعالیت‌های گسترده در زمینه تجارت الکترونیک، واقعیت مجازی، مارکتینگ، اتوماسیون اداری و فروش و میزبانی وب.
وردپرس ماشین نمونه داخلی و بومی‌سازی شده سایت wpengine.com است که به صورت تخصصی هاستینگ وردپرس ارائه می‌دهد. هاست وردپرس عرضه شده توسط وردپرس ماشین از کنترل پنل پلسک استفاده می‌کند.
کنترل پنل پلسک کاملا بهینه‌سازی شده است و به صورت اختصاصی برای وردپرس ارائه می‌شود. این سرویس توسط هاستینگ آمازون، گوگل کلاود و آزور ماکروسافت ارائه می‌شود که برای کاربران ایرانی در دسترس نیستِ؛ ولی وردپرس ماشین امکان دسترسی به این سرویس را برای کاربران ایران مهیا کرده است.
امکاناتی که هاستینگ وردپرس ماشین به کاربران خود ارائه می‌دهد عبارتند از:
WordPress Toolkit
با یک کلیک می‌توان وردپرس را از ابتدا تا انتها پیکربندی و نصب کرد. همچنین داشبوردی برای مدیریت چندین وبسایت وردپرسی در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. علاوه بر این، هسته وردپرس، قالب‌ها و پلاگین‌ها به طور خودکار به‌روزرسانی می‌شوند.
وردپرس تول‌کیت امنیت سایت وردپرسی را بالا می‌برد و نیازی به هیچ تخصصی برای امنیت سایت نیست. همچنین، کلون، همگام‌سازی، جابجایی و دیگر کارهای پیچیده سیستم با یک کلیک انجام می‌شوند.
SEO Toolkit
یکی از مهم‌ترین ابزارهایی که در کنترل پنل پلسک قرار دارد، سئو تول‌کیت است. با این ابزار به راحتی می‌توان استراتژی سئو را طراحی و اجرا و روی رتبه‌بندی کلمات کلیدی نظارت کرد. می‌توان سئو سایت را تجزیه و تحلیل کرد و پیشنهادهایی برای بهبود سئو دریافت کرد.
مشاور سئو (SEO Advisor)
مشاور سئو وردپرس ماشین مطالب تکراری، لینک‌های معیوب، تگ‌های H1، H2 و H3 را به کاربر گزارش می‌دهد. در کنار آن می‌توان با استفاده از ردیاب رتبه (Rank Tracker) می‌توان عملکرد کلمات کلیدی سایت را با عملکرد رقبا مقایسه کرد و اقدامات لازم برای بهبود رتبه سایت را برنامه‌ریزی کرد.
ImunityAV
ابزار ضد ویروس هوشمندی که وظیفه مانیتورینگ امنیتی، پاکسازی خودکار بدافزارها و نظارت براعتبار دامنه را بر عهده دارد.
پشتیبان‌گیری دستی
فقط با چند کلیک می‌توانید پشتیبان‌گیری خودکار هاست وردپرس خود را تنظیم کنید. با حداکثر فضای ذخیره‌سازی، می‌توانید به طور خودکار و روزانه این کار را انجام دهید یا به صورت دستی از سیستم پشتیبان تهیه کنید.
گواهینامه SSL رایگان
Secure Socket Layer یا همان SSL، یک تکنولوژی استاندارد و به ثبت رسیده برای تأمین ارتباطی امن بین یک وب سرور و یک مرورگر اینترنت است. این ارتباط امن از تمامی اطلاعاتی که ما بین وب سرور و مرورگر اینترنت (کاربر) انتقال می‌یابد، محافظت می‌کند تا این داده‌ها به صورت محرمانه و دست نخورده باقی بماند.
پشتیبانی ۲۴ ساعته
از دیگر ویژگی‌های دیگری که خرید هاست وردپرس از وردپرس ماشین را متمایز می‌کند، پشتیبانی ۲۴ ساعته این مجموعه است. تیم متخصص وردپرس ماشین که به صورت تخصصی در حوزه ارائه هاست وردپرس فعالیت دارند، در کنار کاربران است تا در صورت نیاز، راهنما و پشتیبان آن‌ها در حل تمامی مشکلات وردپرسی آن‌ها باشد.
پلاگین‌های پولی و فارسی شده‌ای که با خرید هاست وردپرس از وردپرس ماشین در اختیار کاربران قرار می‌گیرد این‌ها هستند:

• پلاگین WP ROCKET
  • پلاگین پرمیوم Yoast SEO Premium
  • پلاگین امنیتی iThemes Security Pro
  • پلاگین WP Smush Pro
  • پلاگین امنیتی wordfence security premium
  • پلاگین فرم ساز Gravity Forms
  • پلاگین WP AMP

برای آشنایی بیشتر  با سرویس‌های وردپرس ماشین و خرید هاست وردپرس به وبسایت این شرکت به نشانی wpmashin.com مراجعه کنید.

ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

معافیت حقوق تا سقف 4 میلیون تومان از پرداخت مالیات

بودجه وزارت تعاون 677 هزار میلیارد تومان تعیین شد

عقبگرد دوباره دلار

بودجه 1400 به زبان ساده/ معیشت مردم سال آینده بهبود خواهد داشت؟

فاصله بعید بودجه با واقعیات اقتصادی

باید بودجه بدون نفت را تمرین کنیم

خطر رادیکالیسم در اقتصاد

اصلاح سیاست‌های اقتصادی در 1400/فروش گوشت مصنوعی مجوز گرفت/ تداوم رکود در بازار خودرو

سردرگمی بورس ها در جهان

ثروتمندترین افراد به تفکیک هر کشور

بلاتکلیفی پاساژها برای از سرگیری فعالیت‌ها از شنبه

تاکید مدیران عالی استان قم بر لزوم اجرای طرح مشاغل خانگی

رویکرد وزارت نفت به تولیدکنندگان داخلی، حمایتی و سازنده است

نخستین نشست کمیته کارشناسی مشترک حوزه انرژی برگزار شد

2 اخلالگر نظام بانکی با بیش از 2 هزار میلیارد ریال بدهی دستگیر شدند

پرداخت وام ازدواج، اولویت نخست بانک مرکزی است

پرداخت 100 هزار میلیارد ریال تسهیلات برای اشتغال‌آفرینی

واریز 4 هزار میلیارد ریال از حق بیمه شخص ثالث برای کاهش تصادفات

ارائه مجوز اعطای تسهیلات ارزی-ریالی به بانک‌های تجاری و تخصصی

کمک به زندانیان بدهکار مهریه با منابع قرض‌الحسنه بانک‌ها

ارائه تسهیلات توسط دولت و بانک مرکزی برای تامین مسکن 70 هزار نفر

سرویس‌های همکاری آنلاین؛ عرصه رقابتی جدید

پیش‌بینی آزادسازی واردات خودرو در لایحه بودجه

پیدا کردن شغل در دوران کووید

اجاره‌بها تنظیم شد یا تزئین؟

فصل اقتصاد سایت تخصصی اقتصاد ایران

آگهی ها

• پخش زنده آخرین اخبار اقتصادی

پیوندهای وب گردی

© - www.fasleqtesad.com . All Rights Reserved.