وردپرس ماشین، ارائه دهنده تخصصی هاست وردپرس کسب و کار

وردپرس ماشین، ارائه دهنده تخصصی

وردپرس ماشین، سرویس هاستینگی است که به صورت تخصصی به ارائه سرویس هاست وردپرس می‌پردازد. این مسئله باعث شده کیفیت خدمات ارائه شده به مشتریان بالاتر رود. در ادامه با این شرکت بیشتر آشنا خواهیم شد.

وردپرس ماشین یک استارتاپ میزبانی وب با تمرکز بر خدمات و میزبانی تخصصی وردپرس است که به پشتوانه فنی و سرمایه‌گذاری گروه فناوری و تجارت سیکا و همکاران بین المللی فعالیت خود را شروع کرده است.
آقای مهندس محمد ایمان افراش و آقای نوید افراز هم بنیان گذاران وردپرس ماشین هستند و با تیمی پویا و جوان در راه توسعه آن هستند.
گروه فناوری و تجارت سیکا فعالیت حرفه‌ای خود را از سال ۱۳۸۴ با مدیریت آقای مهندس محمد ایمان افراش آغاز کرده است و در طول این سال‌ها افتخارات و تجربه‌های موفق بسیاری داشته است از جمله واحد فناور موفق مرکز بین المللی علوم، عضو و واحد برگزیده پارک علم و فناوری استان کرمان، برگزیده فن بازار وزارت علوم، کارآفرین برگزیده استان کرمان و پروژه‌های موفق و فعالیت‌های گسترده در زمینه تجارت الکترونیک، واقعیت مجازی، مارکتینگ، اتوماسیون اداری و فروش و میزبانی وب.
وردپرس ماشین نمونه داخلی و بومی‌سازی شده سایت wpengine.com است که به صورت تخصصی هاستینگ وردپرس ارائه می‌دهد. هاست وردپرس عرضه شده توسط وردپرس ماشین از کنترل پنل پلسک استفاده می‌کند.
کنترل پنل پلسک کاملا بهینه‌سازی شده است و به صورت اختصاصی برای وردپرس ارائه می‌شود. این سرویس توسط هاستینگ آمازون، گوگل کلاود و آزور ماکروسافت ارائه می‌شود که برای کاربران ایرانی در دسترس نیستِ؛ ولی وردپرس ماشین امکان دسترسی به این سرویس را برای کاربران ایران مهیا کرده است.
امکاناتی که هاستینگ وردپرس ماشین به کاربران خود ارائه می‌دهد عبارتند از:
WordPress Toolkit
با یک کلیک می‌توان وردپرس را از ابتدا تا انتها پیکربندی و نصب کرد. همچنین داشبوردی برای مدیریت چندین وبسایت وردپرسی در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. علاوه بر این، هسته وردپرس، قالب‌ها و پلاگین‌ها به طور خودکار به‌روزرسانی می‌شوند.
وردپرس تول‌کیت امنیت سایت وردپرسی را بالا می‌برد و نیازی به هیچ تخصصی برای امنیت سایت نیست. همچنین، کلون، همگام‌سازی، جابجایی و دیگر کارهای پیچیده سیستم با یک کلیک انجام می‌شوند.
SEO Toolkit
یکی از مهم‌ترین ابزارهایی که در کنترل پنل پلسک قرار دارد، سئو تول‌کیت است. با این ابزار به راحتی می‌توان استراتژی سئو را طراحی و اجرا و روی رتبه‌بندی کلمات کلیدی نظارت کرد. می‌توان سئو سایت را تجزیه و تحلیل کرد و پیشنهادهایی برای بهبود سئو دریافت کرد.
مشاور سئو (SEO Advisor)
مشاور سئو وردپرس ماشین مطالب تکراری، لینک‌های معیوب، تگ‌های H1، H2 و H3 را به کاربر گزارش می‌دهد. در کنار آن می‌توان با استفاده از ردیاب رتبه (Rank Tracker) می‌توان عملکرد کلمات کلیدی سایت را با عملکرد رقبا مقایسه کرد و اقدامات لازم برای بهبود رتبه سایت را برنامه‌ریزی کرد.
ImunityAV
ابزار ضد ویروس هوشمندی که وظیفه مانیتورینگ امنیتی، پاکسازی خودکار بدافزارها و نظارت براعتبار دامنه را بر عهده دارد.
پشتیبان‌گیری دستی
فقط با چند کلیک می‌توانید پشتیبان‌گیری خودکار هاست وردپرس خود را تنظیم کنید. با حداکثر فضای ذخیره‌سازی، می‌توانید به طور خودکار و روزانه این کار را انجام دهید یا به صورت دستی از سیستم پشتیبان تهیه کنید.
گواهینامه SSL رایگان
Secure Socket Layer یا همان SSL، یک تکنولوژی استاندارد و به ثبت رسیده برای تأمین ارتباطی امن بین یک وب سرور و یک مرورگر اینترنت است. این ارتباط امن از تمامی اطلاعاتی که ما بین وب سرور و مرورگر اینترنت (کاربر) انتقال می‌یابد، محافظت می‌کند تا این داده‌ها به صورت محرمانه و دست نخورده باقی بماند.
پشتیبانی ۲۴ ساعته
از دیگر ویژگی‌های دیگری که خرید هاست وردپرس از وردپرس ماشین را متمایز می‌کند، پشتیبانی ۲۴ ساعته این مجموعه است. تیم متخصص وردپرس ماشین که به صورت تخصصی در حوزه ارائه هاست وردپرس فعالیت دارند، در کنار کاربران است تا در صورت نیاز، راهنما و پشتیبان آن‌ها در حل تمامی مشکلات وردپرسی آن‌ها باشد.
پلاگین‌های پولی و فارسی شده‌ای که با خرید هاست وردپرس از وردپرس ماشین در اختیار کاربران قرار می‌گیرد این‌ها هستند:

• پلاگین WP ROCKET
  • پلاگین پرمیوم Yoast SEO Premium
  • پلاگین امنیتی iThemes Security Pro
  • پلاگین WP Smush Pro
  • پلاگین امنیتی wordfence security premium
  • پلاگین فرم ساز Gravity Forms
  • پلاگین WP AMP

برای آشنایی بیشتر  با سرویس‌های وردپرس ماشین و خرید هاست وردپرس به وبسایت این شرکت به نشانی wpmashin.com مراجعه کنید.

ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

عرضه دام‌های مولد به کشتارگاه به دلیل گرانی نهاده/ نرخ هر کیلو دام زنده 53 هزار تومان

تخصیص 5850 میلیارد تومان اعتبار به صنعت زنبورداری

گرانی نامتعارف قیمت جوجه در بازار/ عرضه مرغ بالاتر از 24 هزار و 900 تومان تخلف است

دومین اعلام جرم گمرک غرب در خصوص قاچاق برند معروف پوشاک/ سرنوشت اعلام جرم گمرک تهران چه شد؟

رای جدید دیوان عدالت در خصوص پرونده‌های قاچاق کالا

فروشگاه زنجیره‌ای انگلیس با قدمت 240 سال تعطیل شد

ورود کرونای برزیلی از بندر امام صحت ندارد/ هنوز نوع کرونای خدمه هندی کشتی پاناما مشخص نیست/ کشتی در لنگرگاه قرنطینه شد

رونمایی از طرح آزادسازی حدود شش هزار محدوده و معدن غیرفعال کشور

افزایش سرمایه‌های اجتماعی با اطلاع‌رسانی به موقع، کافی و صادقانه / همه دستگاه‌ها باید در چارچوب وظایف خود پاسخگو باشند

عزم سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران برای ایجاد 100 هزار فرصت شغلی/ ابلاغ بسته حمایت از تولید برای تفویض اختیارات کامل به هیأت مدیره‌ شرکت شهرک‌های صنعتی استان‌ها

مهمترین وظیفه روابط عمومی مدیریت هوشمند ارتباطات انسانی و رسانه ای است/ برنامه راهبردی روابط عمومی وزارت صمت ابلاغ شده است

ثبت 14هزار رکورد اطلاعاتی در سامانه‌های تحت نظارت پایگاه ملی داده‌های علوم‌زمین کشور

افتتاح 200 طرح گردشگری در کشور تا پایان دولت دوازدهم

پیام تسلیت مونسان به نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه تبریز

مراتب ثبت 8 میراث ناملموس به استاندار کردستان ابلاغ شد

فعالیت هواپیما‌های سبک و فوق سبک تا اطلاع ثانوی متوقف شد

افزایش دمای هوا در سواحل خزر/ رگبار باران در برخی نقاط کشور

مسئولان ما با واژه "اقتصاد مقاومتی" غریبه اند!

واریز معادل ریالی 50 میلیون دلار به «صندوق تثبیت بازار سرمایه»/ افزایش قیمت لبنیات تکذیب شد

با اقتصاد دولتی نباید انتظاری از بازار بورس داشت

دست اندازی دولت به اقتصاد در روزهای پایانی تصدی گری

عرضه 361 میلیون دلار در سامانه نیما

چگونه از کسب و کار خود در برابر پولشویی محافظت کنیم؟

ایجاد امنیت اقتصادی برای بخش خصوصی در مناطق آزاد

تاثیر تدریجی افت نرخ ارز بر قیمت کالاها

فصل اقتصاد سایت تخصصی اقتصاد ایران

آگهی ها

• رتبه‌بندی پایگاه‌های خبری فصل اقتصاد
  • پخش زنده آخرین اخبار اقتصادی

پیوندهای وب گردی

© - www.fasleqtesad.com . All Rights Reserved.