با کمترین هزینه، بیشترین بازدهی تبلیغات را تجربه کنید کسب و کار

با کمترین هزینه، بیشترین بازدهی تبلیغات را تجربه کنید

وقتی بخواهید یک کمپین تبلیغاتی اجرا کنید متناسب با هدف کمپین و مخاطبان، نیاز به یک رسانه تخصصی مرتبط با کسب و کارتان را دارید که بازدهی مناسبی داشته باشد. در مای آپت می‌توانید براساس ساختار و چارچوب های تعیین شده با هویت بصری و پکیج‌های مختلف، کسب و کار خودتان را ثبت کنید.

احتمالا در گذشته هزینه و زمان زیادی برای ایجاد کمپین های تبلیغاتی برای معرفی محصولات و خدمات خود صرف کرده اید و برای خرید بک لینک از هر سایتی حداقل ۷۰ هزار تومان، و برای خرید رپورتاژ آگهی حداقل ۳۰۰ هزار تومان هزینه کرده اید، و در آخر هم ممکن است کمپین شما بدلیل استاندارد نبودن، نتیجه مناسبی نداشته باشد و مشتریان خود را از دست بدهید. هنگامی که می‌خواهید محصول یا خدماتی را برای گروهی از مخاطبان معرفی کنید یا کمپین دیجیتال مارکتینگ با هدف مورد انتظار خود اجرا کنید، به جای اینکه مخاطب را با یک بنر یا نوشته تبلیغاتی به سایت اصلی خود هدایت کنید می توانید صفحه ای مجزا، مختص به کسب و کار خودتان را ایجاد نمایید، تا بتوانید در آن صفحه به ‌کمک اجزای بصری و محتوایی، پیامی مرتبط با نوع مخاطب و کسب و کارتان ارائه دهید و کاربران را به سمت انجام هدف مورد انتظار خود هدایت کنید.

بیایید یک مثال واقعی را بررسی کنیم؛ فرض کنید شما صاحب یک فروشگاه اینترنتی به صورت وبسایت یا صفحه اینستاگرام و یا اپلیکیشن هستید و می‌خواهید برای فروش محصولات خود کمپین تبلیغاتی اجرا کنید تا به مخاطبان مورد نظر پیشنهاد ویژه ارائه دهید. صفحه اختصاصی رسانه بهترین راهکار شماست که مخاطبان را از آن صفحه به کسب و کار خودتان هدایت می کند. این صفحه شامل اطلاعات کامل کسب و کار شما می باشد که معایب تبلیغات بنری همچون، محدودیت در ارائه اطلاعات و بازدهی نامناسب را ندارد، و شما می توانید با کمک این صفحه مخاطبان خود را در مای آپت هدایت کنید تا با اطلاعات کامل تری شما را دنبال کنند.

در این مقاله سامانه ای معرفی می شود که شما می توانید با چند کلیک، صفحه اختصاصی رسانه ی خود را ثبت کنید. با مای آپت صفحه ای حرفه ای بسازید و مخاطبان بیشتری را به مشتری تبدیل کنید.

مای آپت اولین و بزرگترین سامانه جامع معرفی رسانه های دیجیتال، جهت افزایش مشتریان کسب و کار شما می باشد.

شما در مای آپت می‌‌توانید حتی بدون دانش فنی و هدر رفت زمان، بر اساس ساختار و چارچوپ‌های تعیین شده با هویت بصری و پکیج‌های آماده، صفحه اختصاصی رسانه ی خود را بسازید. برای درک بهتر مخاطبان از کسب و کار شما، هر یک از رسانه ها اعم از صفحات اینستاگرام، وبسایت ها، نرم افزار و بازی های موبایلی در صفحه ای مجزا و با ظاهری متفاوت ایجاد می شوند و شما می توانید اطلاعات کاملی شامل محتوای نوشتاری و تصویری را در صفحه خود ایجاد نمایید همچنین جهت ارتباط مستقیم با مخاطبان، اطلاعات تماس خود را به صفحه اضافه کنید. لازم به ذکر است در جشنواره یلدایی مای آپت، از تاریخ ۲۳ آذر تا ۵ دی، ثبت صفحات کسب و کار شما با ۲۰ درصد تخفیف همراه خواهد بود.

برخی از ویژگی‌های مای آپت به این شرح است:

افزایش فالوور و تعامل کاربران

با ثبت صفحه اینستاگرام خود در مای آپت، مخاطبان با محصولات یا خدمات شما آشنا خواهند شد و در صورت تمایل صفحه شما را دنبال خواهند کرد، که این امر باعث افزایش فالوور هدفمند و واقعی و همچنین افزایش تعامل کاربران با صفحه شما می شود.

افزایش بازدید و بهبود سئو

با ثبت وبسایت خود در مای آپت، مخاطبان با محصولات یا خدمات شما آشنا خواهند شد و در صورت تمایل وبسایت شما را مشاهده خواهند کرد، که این امر باعث افزایش بازدید و مخاطب، افزایش فروش، بهبود رنک الکسا و سئو وبسایت شما  می شود.

افزایش دانلود و نصب

با ثبت بازی یا نرم افزار موبایلی خود در مای آپت، مخاطبان با محصولات یا خدمات شما آشنا خواهند شد و در صورت تمایل بازی یا نرم افزار شما را دانلود و نصب خواهند کرد، که این امر باعث افزایش نرخ نصب، افزایش فروش و افزایش کاربران شما می شود.

هر صفحه ی اختصاصی رسانه، بر بستر زیرساخت مای آپت میزبانی می‌شود. این امر باعث می‌شود ترافیک ورودی صفحه، بر منابع زیرساختی سایت اصلی شما فشاری وارد نکند و در نتیجه عملکرد شما با مشکل مواجه نشود.

همین حالا در مای آپت اولین صفحه اختصاصی خود را برای کسب و کارتان با تخفیف ویژه ثبت کنید.

مای آپت | انتخاب درست؛ انتخاب من

ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

کیفیت پایین آرد، گلایه برخی نانوایی ها!

بازشدن قفل بیکاری با گسترش مهارت

علت اصلی «حوادث کار» چیست؟

در بازدید معاون وزیر صمت از گروه سایپا مطرح شد: افزایش تولید با وجود توقف تولید پراید، نماد تحول در سایپا/ تداوم تولید «شاهین» در ایام تعطیلات تابستانی صنعت خودرو

فردا با فشار دلالان به وزارت صمت، مصوبه خروج سیمان از بورس صادر می شود؟

پور ابراهیمی: انتصاب رئیس سازمان بورس در چارچوب قانون انجام نشده است

تورم نقطه ای 62 درصدی هتل و رستورانها/ زنگ هشدار گرانی خوراکیها با تورم ماهانه 6.5 درصدی میوه

الگوهای مالیاتی در کشورهای مختلف/ جزئیات نرخهای پلکانی و تصاعدی مالیات از آمریکا تا نروژ +جدول

رشد نقدینگی عامل 80 درصد تورم است/ یک توصیه به رئیس جمهور منتخب: کنترل نقدینگی در گرو کنترل بانک‌هاست

مهر مرجوعی بر پرونده 420 کانتینر قاچاق لوازم خانگی بوش

مشکلات ریز و درشت صدور مجوزهای کسب و کار برای اقتصاد ایران

گزارش| سازه‌های حیات‌بخش خوزستان، محصول جمهوری اسلامی/ سدهایی که ساختیم و سدهایی که باید می‌ساختیم

اطلاعیه جدید توانیر/ ضرورت صرفه جویی 20 درصدی برای جلوگیری از خاموشی

تمامی مجتمع‌های تجاری پایتخت موظف به کاهش مصرف برق شدند

اکثر استانهای کشور قرمز هستند/ مصرف برق 4300 مگاوات افزایش یافت

رشد 10 درصدی میزان عملیات تخلیه و بارگیری بنادر ایران/ تخلیه و بارگیری 46 میلیون تن کالا در چهارماهه نخست 1400

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی رتبه اول خدمات الکترونیک دستگاه های اجرائی کشور

تصویب بدهی صندوق های بازنشستگی با واگذاری سهام شرکت‌های دولتی در هیئت دولت

رشد اقتصادی سال گذشته به 3.6 درصد رسید

مراتب ثبت ملی 6 اثر فرهنگی‌تاریخی به استاندار فارس ابلاغ شد

ابلاغ مراتب ثبت ملی 7 اثر فرهنگی‌تاریخی به استاندار تهران

مراتب ثبت ملی 6 اثر فرهنگی‌تاریخی به استاندار خراسان شمالی ابلاغ شد

ابلاغ نقشه محدوده عرصه، حریم و ضوابط حفاظتی و معماری 10 اثر ملی به استاندار مرکزی

ابلاغ مراتب ثبت ملی 7 اثر طبیعی به استاندار گیلان

مراتب ثبت ملی 10 اثر فرهنگی‌تاریخی به استاندار مازندران ابلاغ شد

فصل اقتصاد سایت تخصصی اقتصاد ایران

© - www.fasleqtesad.com . All Rights Reserved.